आप का स्वागत है | साइन इन       25 अप्रैल, 2018     भाषा: English | हिंदी
फ़ॉन्ट का आकार : | अ- | अ+

New Document पर्यटन और आतिथ्य प्रबंधन में शिक्षकों और शोधकर्ताओं के लिए योग्यता अनुसंधान विधियों में दो सप्ताह का क्षमता निर्माण कार्यक्रम

नवीनतम Details

Online tenders are invited for appointment of Architects for comprehensive architectural services for its proposed works: i.Construction of New Girls Hostel (500 bedded), ii. Vertical Extension of Existing Boys Hostel Buildings ii.Vertical Extension of Existing Boys Hostel Buildings & iii. Construction of Hostel for Foreign Student (100 Bedded) (JMI/BD/E-Re-NIT/No.06/2018-19) (प्रकाशित की तारीख: 12 अप्रैल, 2018)

Click here for details